Bli funktionär

Vi söker hjältar, visionärer och kompisar

Vi letar efter många nya och fina personer som vill vara med och utveckla Klubb Molto. Du ska vilja förändra Södertälje och övriga världen för evigt genom ditt brinnande intresse av musik, kärlek och små söta drakar.

Vi har delat upp vårt funktionärsarbete på två olika områden, Säkerhet och Service. Dessa två har olika funktioner som båda är lika viktiga. Båda typer kommer gå obligatorisk säkerhetsutbildning på brandstationen i Södertälje. Detta för att vi vill att så många som möjligt ska vara medvetna om hur man beter sig och vad man måste göra vid en nödsituation.

Ingen i Molto får någon typ av lön, inte ens högsta hönset. Det vi erbjuder är dock gratisbiljetter till våra egna spelningar och en sjukt bra miljö att utvecklas inom och framförallt lära känna nya människor. Molto är även en perfekt grund för dig som vill ta mer ansvar och ett grymt tillfälle att forma en verksamhet utefter dina egna tankar och drömmar. Att vara funktionär på Molto är meriterande!

Vill du veta mer? Tveka inte att höra av dig till Felicia som är funktionärsansvarig.
Felicia Danielsson – felicia.danielsson@molto.se

FunktionärerSäkerhet

Bli funktionär

Säkerhetsfunktionär

Säkerhetsfunktionärer är stommen i Moltos verksamhet. Utan en fungerande säkerhet kan vi inte husa vare sig en publik eller en artist. Som säkerhetsfunktionär blir du också insatt i vår generella verksamhet för att bättre kunna förstå hur spelningarna fungerar.

Under själva arrangemangsdagen är det du som publiken kommer att anförtro sin säkerhet till. Därför är det viktigt att du förstår vikten i att vara seriös och sköta dina sysslor, för det är just det som publiken ser.

Mycket handlar om förebyggande arbete, vi vill inte stå oförberedda när olyckan är framme. Viktigt att veta är också att vi kan enbart ta emot dig som är över 18 år som säkerhetsfunkis.

Servicefunktionär

Service är något som är A och O både för publiken och för artisten. Vi behöver alltid människor som älskar att jobba med andra människor genom dialog och samförstånd. Sysslorna kring service är bland annat stå i garderob, stå vid entrén och hälsa besökare välkomna, se till godo artistens eventuella behov och mycket mer. Artist som besökare måste känna sig hemma och nöjd med sin vistelse i Södertälje och på Molto. Välj servicefunkis om du vill att våra besökare ska få en så bra upplevelse som möjligt! Du måste vara född 1997 eller tidigare för att bli funktionär på Molto.

Kreativitet är framtidens vapen

↓ Upptäck mer av Molto ↓