Datum 4/11

Pris:160 / 260 kr

Södertälje stadshus

Insläpp kl.21.00 - Ingen åldersgräns

[eventdetails id=277035138976705]
Klubb Molto presenterar stolt den efterlängtade Veronica Maggio!
Den 4 november intar Maggio scenen och bjuder på en känslostark konsert. Hennes hyllade album ”Satan i gatan” gick direkt upp i toppen på försäljningslistan och samtliga låtar hamnade veckan efter på topp 30 singellistan – en bedrift som ingen annan artist lyckats med tidigare.

Lyssna
Lyssna på Spotify

Veronica Maggio har efter två album, ett halvt dussin singlar och ihärdigt turnerande mutat in en egen plats på den nordiska musikkartan och sjunger bättre än någonsin. Med soulfärgade poplåtar med svenska texter förvaltar hon framgångsrikt arvet efter urbana poppionjärer som Mauro Scocco och Orup.
Nu är hon tillbaka med singlarna ”Jag kommer”, som direkt blev en hit på radio i Sverige, Norge, Finland och Danmark, och ”Välkommen in”. Hennes hyllade tredje album ”Satan i Gatan” gick direkt upp i toppen på försäljningslistan när den släpptes 27 april och har redan sålt platina.

Albumet är skrivet och producerat tillsammans med Christian Walz och även Markus Krunegård medverkar som låtskrivare på skivan. Skivan har vuxit fram i Christian Walz studio på Östermalm i Stockholm. På femton trångbodda kvadratmeter – överbelamrade av pianon, orglar och effektboxar – har Veronica och Christian under ett knappt år skrivit och spelat in elva nya låtar. De handlar bland annat om sprucken kärlek, förlorad vänskap och känslan då man lämnar klubben och vandrar hem i natten med nytt sällskap.

Nu gör hon sin enda höstspelning i hela Stockholm hos oss på Klubb Molto. Det utlovas en magisk kväll!

Datum: Den 4 november 2011.
Insläpp kl 21.00.
Plats: Trombon, Södertälje stadshus.
Biljettpris: 160 kr (260 kr över 25 år).


Publicerad 28 Aug, 11 • Alla spelningar, Tidigare spelningar

Kreativitet är framtidens vapen

↓ Upptäck mer av Molto ↓