Datum 2/12

Pris:190/290 kr

Södertälje stadshus

Insläpp kl.21.00 - Ingen åldersgräns

[eventdetails id=270983489591924]
Den 2 december spelar Timbuktu och Damn på Klubb Molto. Högaktuell som en av artisterna i tv-programmet Så mycket bättre och med sitt nya album Sagolandet blir Timbuktu utan tvekan en av våra största bokningar. Nu dessutom med sällskap av bandet Damn!

Lyssna
Lyssna på Spotify

Jason Diakité, aka Timbuktu, står bland annat bakom fem Grammisar och hits som “Alla vill till himmelen men ingen vill dö” och “Resten av ditt liv”. I juni släppte han sitt åttonde (!) album, ”Sagolandet”. Sagolandet ger skandinavisk hip-hop ett nytt uttryck med klassisk Timbuktu-touch i kombination med ett nytt sound som vi inte har hört från Timbuktu tidigare. Låtarna på skivan är bland annat producerade av namnkunniga hip-hop producenter
som Patrik Collén, Tommy Tee och Nasty Kutt.

- Sagolandet för mig är dels Lund där jag är uppvuxen, en plats där alla hade det bra, var välutbildade, var beresta men ändå saknade något.
Dels anspelar titeln på mitt liv idag som i mångt och mycket är min egen kreation med det jobb jag har och mina förutsättningar, för det är väldigt mycket som en egen värld. Temamässigt handlar skivan om förändring.
Att längta efter förändring, att vara rädd för förändring, att vara utled och trött på att allt är likadant men samtidigt förskräckt inför att det just ska förändras, beskriver Timbuktu sitt senaste album.

Det här blir en kväll fylld av låtar och stämning som aldrig dör!

Datum: Den 2 december 2011.
Insläpp kl 21.00.
Plats: Trombon, Södertälje stadshus.
Biljettpris: 190 kr (290 kr över 25 år).

Biljetterna släpps den 15 september klockan 10.00 via molto.se /em>


Publicerad 14 Sep, 11 • Alla spelningar, Tidigare spelningar

Tags: , , , , ,

Kreativitet är framtidens vapen

↓ Upptäck mer av Molto ↓