Filosofin

“Drivkraften bakom Molto är vår övertygelse om att kreativitet är framtidens vapen och endast genom att skapa de rätta förutsättningarna för kreativitet kan människor skapa förändringen de vill se i sitt samhälle”

För 30, 40, 50 år sedan gick man till en fotograf för att ta familjebilden, man gick till en renodlad musikstudio för att spela in sitt första album eller författare var personer som efter många år av evigt tjatade hos förlagen kunde kanske ge ut sin bok. Idag är alla fotografer, alla kan spela in en skiva med sin mobiltelefon och vem som helst kan nu släppa en bok. Tider förändras, förutsättningarna också.

Vi tror att för att möta framtidens problem måste man rusta samhället med kreativitet. Vi måste ha ett samhälle som tror på människans naturliga nyfikenhet och fantasi.

Kreativitet

Kreativitet är det främsta verktyget för att lösa dagens och morgondagens problem. Kreativitet är en utveckling av människans naturliga nyfiken. Detta måste samhället bli bättre på att använda sig av och se som ett vapen för att möta de samhällsproblem vi har idag och imorgon.

Innovation

fsdfsdf

Ledarskap

fsdfsdf

Hållbarhet

sdgfsdfsdf

Engagemang

sdfdfdf

Tillväxt

sdfsdfwer


Vi jobbar därför aktivt med ambitionen att skapa de rätta förutsättningarna för unga människor att vara kreativa. Det gör vi genom att anordna egna aktiviteter i form av föreläsningar, kurser, workshops och t ex konserter. Vi jobbar väldigt mycket med lobbying för att skapa en större medvetenhet hos våra förtroendevalda politiker i alla svenska städer och på riksnivå om vår syn på hur vi ska utveckla samhället.


Kreativitet är framtidens vapen

↓ Upptäck mer av Molto ↓