Bli medlem

Ordinarie medlemskap

För dig som ännu inte har fyllt 26 år och vill engagera dig i Molto för en bättre stad och ett bättre kulturliv.

Läs mer…

Ordinarie medlemskap

Stäng

Vill du hjälpa oss att göra Södertälje till den bästa staden i Sverige? Som medlem i Föreningen Molto får du rösträtt på årsmöten, många häftiga erbjudanden och möjligheten att säga ”Jag är med och förändrar, jag är med och förbättrar.” Låter det som någonting för dig? Skicka ett sms med texten MOLTO MEDLEM till 72550 redan nu!
  • SMSa: MOLTO MEDLEM till 72 550

Stödmedlem

För dig som fyllt 26 år eller är redan äldre som bara vill stötta oss genom att bli stödmedlem.

Läs mer…

Stödmedlemskap

stäng

Har du passerat den kroppsliga åldern av 26 år men vill hjälpa oss att förändra och förbättra ändå? Som stödmedlem i föreningen får du samma häftiga erbjudanden som de ordinarie medlemmarn samt delta i årsmöten, men du har ingen rösträtt.
  • SMSA: MOLTO STÖD till 72 550

Superstöd

För företag, organisationer och privatpersoner som vill bidra till ett bättre samhälle.

Läs mer…

Superstöd

Stäng

Tyvärr kräver det mesta vi gör någon form av finansiering. Därför är vi beroende av våra samarbetspartners, bidragsgivare och övriga sponsorer för att kunna göra vår dröm till en verklighet. Vill du vara med och stödja oss och göra vår vision till en verklighet? Att kunna skapa förutsättningar för unga människor att vara kreativa och på så sätt lösa framtidens problem? Hör då av dig till rodolfo.alvarez@molto.se


Delar du vår vision?
Vi tror att kreativa människor kan göra allt. Vi tror att om kommuninvånare är kreativa då kommer kommunen kunna möta framtidens problem utan några som helst bekymmer. Vi vill att fler ungdomar ska ta del och äga sin egen kultur. Därför öppnar vi nu upp för alla att bli medlemmar i vår förening. Det tog oss två år att göra det, och det för att kunna erbjuda en bra grund och organisation.

 

 

Hur går det till?
Du väljer det medlemskapet som passar dig, du betalar sedan ditt medlemskap, inom några dagar kontaktar vi dig och välkomnar dig och tar emot dina personuppgifter som vi lagrar säkert i vårt medlemsregister. I och med det bekräftar vi även att ditt medlemskap i föreningen Molto.

Varför börjar vi med medlemmar?
Det finns ett par anledningar varför vi nu börjar med medlemmar. Dels för att vi vill öppna upp organisationen och låta fler unga människor att engagera sig i Molto och utveckla föreningen tillsammans med oss. Men självklart finns det ett ekonomiskt tänk bakom det hela, när vi når upp till ett visst antal medlemmar kommer vi att kunna söka statsbidrag och detta skulle innebära en rejält tillskott till kassan för föreningen. Då skulle vi kunna boka större och fler band till Södertälje!

 

Hur tar jag del av medlemsförmånerna?
Vi kommer inom kort att gå ut med information om hur du som medlem kan ta del av de medlemsförmåner du har rätt till. Vi reserverar oss för att vissa medlemsförmåner är aktuella under en kortare period eller tar tid att bli klara.

Kreativitet är framtidens vapen

↓ Upptäck mer av Molto ↓