http://www.ticnet.se/html/connect.htmI?l=SE&EVNT=TRO0306&STAGE=1&C=" class="otherbutton">

Datum 6/3

Pris:100 kr / 200 kr

Södertälje stadshus

Insläpp kl.20.00 - Ingen åldersgräns

[eventdetails id=174930792682]
Markus Krunegård stod för 2008 års stora svenska popgenombrott. Han släppte solodebuten ”Markusevangeliet” och nominerades till fem grammisar. Singeln ”Jag är en vampyr” var förra årets mest spelade svenska låt på P3 och belönades med ”Årets låt” på P3 Guldgalan.

I höstas släppte han två nya soloalbum, ”Prinsen av Peking” och ”Lev som en gris, dö som en hund”. Första singeln från ”Prinsen av Peking” är jättehitten ”Hela livet var ett disco”. Låten är producerad av Mauro Scocco och är en av sommarens och höstens mest spelade låtar på radio.

Köp och lyssna
Köp din musik på CDON
Lyssna på Spotify

För popsverige var Markus Krunegård redan ett bekant ansikte innan solodebuten. Han slog igenom tillsammans med sin grupp Laakso 2003 med debutalbumet ”I Miss You I’m Pregnant”, men det var först i och med ”Markusevangeliet” som han nådde ut till en bredare publik.

Förra sommaren spelade Markus Krunegård på flertalet festivaler, följde med på delar av Lars Winnerbäcks turné och öppnade åt Kent och Håkan Hellström. Sedan dess har han spelat på klubbar över hela landet och sommaren 2009 uppträdde han på bland annat Hultsfredsfestivalen, Siesta, Popadelica och Where The Action is. I juni 2009 släppte Krunegård tillsammans med Andreas Kleerup ep:n ”Lead Singer Syndrome”.

Den 6 mars kommer Markus Krunegård till Södertälje och Klubb Molto för att ge en konsert som man kommer att prata länge om. En konsert du verkligen inte får missa.


Biljetterna släpps onsdagen den 25 november på www.ticnet.se + turistbyrån och stadsbiblioteket i Södertälje. Biljettpriset är 100 kr för ungdomar upp till 25. Övriga betalar 200 kr.


Publicerad 17 Nov, 09 • Alla spelningar, Tidigare spelningar

Tags: , , ,

Kreativitet är framtidens vapen

↓ Upptäck mer av Molto ↓