Datum 21/9

Pris:200/250 kr

Södertälje stadshus

Insläpp kl.21.00 - 13 års åldersgräns pga. ljudnivåer


Genom flitigt turnérande har Hoffmaestro cementerat sin position som ett av landets bästa liveband och deras konserter säljer slut vart de än kommer. En brytpunkt kom på Peace & Love-festivalen 2009 när 14000 personer anstormade scenområdet, som var anpassat för 6000. Påföljande år på samma festival dök över 30000 upp när de inledde festivalveckan på Fantasia-scenen.

Den senaste turnén ”Skank-a-tronic Punkadelica tour” inleddes på ett slutsålt Globen Annexet i Stockholm och under sommaren 2010 var Hoffmaestro det mest bokade bandet i landet med publikrekord och slutsålda konserter över allt. Bl.a. på en historisk spelning på Gröna Lund som tvingades stänga insläppet på grund av publiktrycket. Något som endast inträffat två gånger tidigare i nöjesparkens historia nämligen Bob Marleys legendariska spelning och senast National Teatern.

Nu är det Hoffmaestros tur att komma tillbaka till Södertälje. Vi var med och anordnade deras allra första spelning redan sommaren 2008 och nu har vi glädjen att kunna presentera dem i vår stad igen. Fem år senare. Biljetter finns till försäljning redan nu!


Publicerad 23 Aug, 13 • Alla spelningar, Kommande spelningar

Tags: , , , , , ,

Kreativitet är framtidens vapen

↓ Upptäck mer av Molto ↓