" class="otherbutton">

Datum 25/4

Pris:70 kronor

Södertälje stadshus

Insläpp kl.19.30 - Ingen åldersgräns

[eventdetails id=145320110693]
Om man ska förklara vad det närmaste musikhalvåret kommer att innehålla med två ord då väljer vi att använda orden Erik Hassle. Det är en ung kille som redan innan hans debutalbum har släppts redan har charmat ett helt land med sin röst.

Köp och lyssna
Köp din musik på CDON
Lyssna på Spotify

Hassle skulle kunna beskrivas som artistdrömmen personifierad. Det började med en singel som spelades lite här och där, fortsatte med ett svenskt skivkontrakt, gick vidare till bejublade livegig i hemlandet och lyfte sen till ett avtal med ett av världens idag viktigaste skivbolag, Island Recordings. Avtalet är ett av de största som undertecknats i den engelska musikbranschen de senaste åren och innefattar alla länder förutom Nordamerika. Första singeln släpps i England under sommaren och i Sverige är debutsingeln Hurtful nu en av de 20 mest spelade låtarna på radio.

Men det handlar ju inte bara om skiva. Det handlar lika mycket om live.

”Jag får alltid rysningar av att få agera och, och interagera, med publiken. Att fullständigt släppa efter för vad musiken skapar i ens kropp och få ett direkt gensvar är magi. Att dessutom ha förmånen att åka runt med sina gamla polare är helt enkelt sjukt kul. Vår ”arenasoul” gör sig väldigt bra på stora scener under ljumma sommarkvällar, men jag lovar att vi levererar på vilken liten källarscen som helst”, säger Erik.

Hassle har potential att kunna bli stor. Riktigt stor.

Nu kan vi stolt presentera Erik Hassle som kommer till klubb MOLTO för en exklusiv spelning den 25 april.
Köp biljetter redan idag innan de tar slut.

Du kommer även att kunna köpa skivan före alla andra hos oss!

Biljetterna släpps på måndag klockan 10.00!


Publicerad 29 Mar, 09 • Alla spelningar, Tidigare spelningar

Tags: , , , ,

Kreativitet är framtidens vapen

↓ Upptäck mer av Molto ↓