Datum 19/2

Pris:130 / 180 kr

Södertälje Stadshus

Insläpp kl.21.00 - Ingen åldersgräns

[eventdetails id=181628595184438]

I tre år filade Daniel Adams-Ray på varje hörn av sin solodebut, ”Svart, Vitt och Allt Däremellan” och när han i somras släppte singeln ”Dum av Dig” var det många som vände sina huvuden. Förväntningarna på vad Daniel Adams-Ray skulle göra var inget han själv tog hänsyn till och resultatet var en förbluffande seger över eventuella tvivlare. ”Dum av Dig” hamnade på A-rotation på många radiokanaler och skapade en enorm törst inför skivan. En törst som skulle komma att släckas med råge.

Lyssna
Lyssna på Spotify

Singel nummer två, låten ni redan har i huvudet, ”Gubben i Lådan”, har klättrat till toppen på iTunes-listor, Spotify-listor, Tracks, Singellistan etc. Den har på två månader fått över en miljon klicks på Youtube och framgången är total. Kan säga så här: ”Gubben i Lådan” är inte långt ifrån titeln som 2010:s singel nummer ett! Och med en kritikerkår som uppfinner nya superlativ att leka med efter att allt annat tagit slut är vi på god väg att redan få skivan benämnd som klassiker. Stora ord för en stor skiva.

Nu följs ”Svart, Vitt och Allt Däremellan” upp med en lång Sverige-turné under vintern och våren. De första gigen är redan avklarade med största insats och högsta betyg. Idag kan vi berätta att succén forsätter runt om i hela Skandinavien. Festivalerna rycker i hans tröja och den största av dem alla, Peace & Love i Borlänge, har redan reserverat en plats på affischen. Allt är upplagt för en upplevelse utöver det vanliga och vi vet att Daniel Adams-Ray kommer leverera mer än vad som är fysiskt möjligt.

Missa inte Daniel Adams-Ray spelning på Klubb Molto den 19 februari, det kommer att bli legendariskt.


Biljettpriset är 130 kr för ungdomar upp till 25. Övriga betalar 180 kr.


Publicerad 30 Nov, 10 • Alla spelningar, Tidigare spelningar

Tags: , , , , , , , , ,

Kreativitet är framtidens vapen

↓ Upptäck mer av Molto ↓