Datum 5/4

Pris:160/200 kr

Södertälje stadshus

Insläpp kl.21.00 - Ingen åldersgräns


  • 5 april

  • Insläpp kl 21.00

  • Plats: Trombon, Södertälje stadshus.

  • Biljettpris: 160 kr (200 kr över 25 år). Biljetterna släpps på torsdag kl 21.00

[eventdetails id=175017225927357]

Den Svenska Björnstammen gör ett efterlängtat turnéstopp i Södertälje under sin stora skandinaviska turné. Ett album kommer i början på 2012 och nya singeln är redan ute. Festen är här.

Den Svenska Björnstammen är det kreativa kollektivet som för två år sedan flyttade från Norrköpings Konsthall, ut till den lilla stuga i skogen som fått agera bandets bostad och verkstad för skapandet av allt från videos och animerade filmer, till seriealbum och konstprojekt, samt en dokumentärfilm om byggandet av en zeppelinare.

Men de flesta känner dem som bandet bakom en av årets bästa singlar. Ingen har väl kunnat missa den trefaldigt platinacertiferade “Vart jag mig i världen vänder”, som låg på första plats på singellistan i sex veckor och samtidigt var Spotifys mest spelade låt. Den 30/11 är det dags för nästa singel, “Svalkar vinden” från det kommande albumet som släpps under första kvartalet av nästa år. Singeln har gått direkt in på B-rotation på P3.

Björnstammen kommer till Södertälje den 5 april. På självaste skärtorsdagen. Det kommer bli en kväll vi sent kommer att glömma!
Publicerad 30 Nov, 11 • Alla spelningar, Tidigare spelningar

Kreativitet är framtidens vapen

↓ Upptäck mer av Molto ↓