Div #1
Thomas Stenström

Sångaren och låtskrivaren Thomas Stenström släppte 2011 Detsamma och låten blev omedelbart en succé. Detsamma är producerad av Jake Oh (Jacob Olofsson) och spelades flitigt på P3 under hela hösten. Samtidigt spenderade Thomas tid i Chicago och i en stuga på svenska landsbygden för att skriva på sin kommande debutskiva Nåt annat, nån annanstans som nu är inspelad och klar. Plattan släpps 13 juni och förutom Detsamma så är ytterligare två singlar släppta, Krossade Drömmar och Full Av Liv. Thomas har på alla sätt under året som gått visat att han är en liveartist som kan möta sin publik ensam med gitarr eller med maffigt storband. Han fångar och nästan hypnotiserar publiken med sin starka personlighet och sina fantastiska texter som är väldigt nära och ofta självupplevda.

Isak Strand vs. Toe

Isak Strand vs TOE är det svängiga Stockholmsbandet som vägrar sitta stilla. Efter att ha turnerat runt i Sverige och Europa de senaste två åren är de nu redo att släppa sitt efterlängtade debutalbum "Theory of Everything". Skivan, som det har viskats mycket om det senaste året, är inspelad tillsammans med artisten och producenten Magnus Tingsek i Malmö och lovar allt från svängig reggae till episka balader. Ta en vän i handen och dansa bort natten med oss!

Sameblod/

Sameblod består av Frederick Rundqvist och Mikael Mattisson, på scen är de dock fyra personer. Nyligen släppte gruppen sin debutplatta "Braided Memos", där man får njuta av deras elektroniska harmonier. De spelar en mjuk, elektronisk musik med akustiska inslag. Låtarna UR Road, Cut The Rope, Loud & Almost Virgin är alla mästerverk var för sig, en framtidsljudbild i kombination med välskrivna popsynthslingor.

Fjärilseffekten

En röd Jeep, en bastuliknande replokal, sönderslagna cymbaler och tomma pizzakartonger. fjärilseffekten är musiken som föds ur kaoset runt Hampus, Hannes, Adam och Anton. "Kärnan i våra låtar är kärleken till musiken. Vi har alltid roligt när vi spelar, och hoppas att det lyser igenom. För oss handlar allt om att få fram en känsla, ett budskap. Om publiken förstår vad vi menar, och kan relatera, då har vi lyckats." Namnet speglar ett återkommande tema i texterna: Hur små val kan få enorma konsekvenser. Bandet föddes hösten 2011 ur tidigare samarbeten, men har redan hunnit med att vara förband åt Veronica Maggio, släppa en EP och spelas i Sveriges Radio.

Shotgun Crackers

Grand Canaria

Grand Canaria består av kusinerna med efternamnet Challis. De var förband åt Den Svenska Björnstammen i våras och är nu på stark frammarsch inom beatbox-världen. Dessa killar kan underhålla och få vem som helst att le. Missa inte dem.

+ Några till

BILJETTER - SPELSCHEMA- INFO

Kreativitet är framtidens vapen

↓ Upptäck mer av Molto ↓