http://www.ticnet.se/html/connect.htmI?l=SE&EVNT=ETR0227&STAGE=1&C=" class="otherbutton">

Datum 27/02

Pris:100 / 215 kr

Södertälje stadshus

Insläpp kl.20.00 - Ingen åldersgräns

[eventdetails id=343598630003]
Laleh är en av Sveriges absolut största artister, nu kommer hon till oss och spelar. Helt otroligt. Vi är otroligt glada och stolta att kunna presentera Laleh i Södertälje den 27 februari 2010.

Laleh förlänger höstens succéturné med ytterligare solospelningar i vår och en av dem är hos Klubb Molto på Estrad i Södertälje.
Så här hyllades den nyss avslutade turnén som tog Laleh och bandet inför en större publik än någonsin med fantastiska 15 000 åskådare på Götaplatsen/Avenyn:

”Ingen annan artist har på senare år lyckats förena kulturtanten med husvagns-Svensson, förort med innerstad, ung med gammal. När alla dessa kommer samman på en och samma plats under en kalasparoll taggar det Laleh något så vansinnigt att hon formligen studsar ut på scen.” Göteborgsposten.

Hösten 2009 kände Laleh att det var dags att komma riktigt nära – och följaktligen vågar hon sig för första gången på länge ut på turné helt ensam.

Köp och lyssna
Köp din musik på CDON
Lyssna på Spotify

Med en repertoar som tar avstamp i Lalehs svenskspråkiga material kommer vi att få möta en artist som själv spelar de flesta av de instrument vi hört henne traktera på de tre självproducerade album som givit henne en helt unik plats på den svenska musikscenen. Vi garanterar en unik upplevelse med musik och text av och med Laleh – en av Sveriges mest begåvade artister. Nya singeln från albumet ”Me and Simon” blir en konsertfavorit på svenska: ”Bjuröklubb (blåval)” som just nu är A-roterad på P3.

Den 27 februari 2010 besöker Laleh oss på Klubb Molto. Vi har även äran att stolt berätta att lokalbandet Clockwise är kvällens förband. Det kommer att bli en väldigt vacker kväll att minnas.

Det finns endast numrerade sittplatser. Så köp era biljetter i god tid för att få bästa möjliga plats.


Biljetterna köps på www.ticnet.se + turistbyrån och stadsbiblioteket i Södertälje. Biljettpriset är 100 kr för ungdomar upp till 25. Övriga betalar 215 kr.


Publicerad 12 Nov, 09 • Alla spelningar, Tidigare spelningar

Tags: , , , , , ,

Kreativitet är framtidens vapen

↓ Upptäck mer av Molto ↓